Польща продовжила до кінця року пішохідний рух через “Долгобичув-Угринів”

Польща продовжила до кінця року пішохідний рух через “Долгобичув-Угринів”

Укрінформ
Польська сторона підтвердила продовження пішого та велосипедного руху на прикордонному пункті “Долгобичув-Угринів” (Львівська область) .

Про це власному кореспондентові Укрінформу повідомили у Прикордонній службі Польщі.

“Прикордонні служби обох країни вирішили продовжити до кінця 2017 року пішохідний і велосипедний рух у Долгобичові”,- повідомили у прес-службі Прикордонної служби РП.

Як повідомлялося, нещодавно журналіст, громадський активіст ініціативи “Пішохідні переходи” Якуб Логінов повідомив, що за інформацією, яку він отримав з офісу воєводи Люблінського воєводства, Прикордонна служба РП не рекомендує з липня цього року продовжувати пілотний проект щодо пішого та велосипедного руху через пункт пропуску “Долгобичув-Угринів” у зв'язку з неналежною безпекою для учасників дорожнього і пішохідного руху.

Пілотний проект щодо функціонування пішого та велосипедного руху на цьому пункті пропуску було запроваджено влітку 2015 року. Торік також з'являлася інформація, що польські прикордонники хочуть припинити пішохідний та велосипедний рух на ньому пункті. Однак, тоді його також було продовжено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-