Із Жулян можна буде вилетіти в Португалію та Ізраїль

Із Жулян можна буде вилетіти в Португалію та Ізраїль

Укрінформ
Наступного тижня з Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) українські авіакомпанії відкриють два нові напрямки - в Португалію та Ізраїль.

Про це повідомляється на сайті аеропорту в Facebook.

Зокрема, 7 липня 2017 року авіакомпанія DART Ukrainian Airlines починає виконувати польоти до одного з найстаріших міст світу і найстарішого міста Західної Європи Лісабона - столиці й головного порту Португалії. Рейс виконуватиметься раз на тиждень - щоп'ятниці. Виліт з Києва о 17:30, зворотний рейс із Лісабона прибуває до столиці України в суботу о 4:20, політ триває приблизно 4 години 20 хв.

Зазначається, що рейс Київ - Лісабон є найвіддаленішим напрямом з аеропорту «Київ» на цей момент. Відстань, яку потрібно буде подолати літаку, становить 3352 км.

Крім того, 9 липня 2017 року авіакомпанія YanAir Airlines відкриває регулярні рейси з аеропорту «Київ» до міста на Середземному морі Тель-Авіва - це друге за величиною місто Ізраїлю. Частота перельотів - двічі на тиждень, щосереди і щонеділі. Виліт з Києва о 5:00, з Тель-Авіва о 18:00. Приблизний час у польоті - 3 години 30 хвилин.

На початку серпня YanAir планує збільшити частоту польотів до Ізраїлю до трьох разів на тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-