Індійські туристи лише зараз відкривають для себе Україну - посол

Індійські туристи лише зараз відкривають для себе Україну - посол

Укрінформ
Донедавна жителі Індії дуже мало знали про Україну і лише зараз почали її відвідувати й відкривати для себе.

Про це сьогодні на брифінгу в Чернігівській облдержадміністрації сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я маю бути з вами чесним. До цього дня, на жаль, Україна не була такою відомою в Індії, як Індія була відома в Україні. Причина - в тому, що, маючи 30 тисяч українських туристів в Індії, наша країна, через складність з отриманням візи, не мала жодного свого туриста в Україні", - зауважив дипломат.

За його словами, 16 квітня цього року Індію включено до переліку країн, громадянам яких надається віза по прильоту в аеропорту. Відтоді індійці й почали відвідувати Україну. Тим, хто вже побував тут, додав посол Бхарті, сподобалося все - клімат, пам'ятки, культура, отож із часом, упевнений він, кількість індійських туристів в Україні зростатиме. І посольство зі свого боку цьому сприятиме.

"Щоб розказати індійцям про Україну, ми запрошуємо сюди індійських режисерів знімати фільми. Вони їх покажуть мільйонам глядачів і таким чином поширять інформацію про Україну", - зазначив Бхарті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-