Військовий об'єкт на горі Томнатик стане писанкою

Військовий об'єкт на горі Томнатик стане писанкою

Укрінформ
У Чернівцях у межах підготовки до святкування Дня Незалежності України стартує проект "Море можливостей на горі Томнатик". Під час його реалізації один із куполів колишнього військового об’єкта на найвищій вершині Буковини буде розмальовано орнаментами української писанки.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

"Метою проекту є використання військових об'єктів у творчих цілях. Художники розмалюють купол протягом липня-серпня. А до самогоДня Незалежності відбудеться сходження на гору Яровицю – найвищу вершину Буковини, що входить до складу так званих Покутсько-Буковинських Карпат, і висота якої становить 1574 метрів над рівнем моря. На вершині Яровиці відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, благодійною складовою є залучення наших захисників - бійців, які перебувають на стадії психологічної реабілітації після участі у військових діях на сході України.

Проект "Море можливостей на горі Томнатик" - експеримент зі створенням та сприйняттям сучасного мистецтва та імпровізаційної музики в природному середовищі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-