Популярний європейський курорт подешевшає для українців

Популярний європейський курорт подешевшає для українців

Укрінформ
Цього літа прогнозується скорочення російського турпотоку до Чорногорії, в результаті чого ціни на курортах цієї балканської країни можуть трохи знизитися.

Як пише Вокруг света, Ростуризм попередив своїх громадян про «можливі провокації і погрози з боку чорногорської влади». Причина - політичний конфлікт двох країн. У ситуації, що склалася, цілком можуть виграти українські мандрівники. На нашому ринку Чорногорія залишається досить затребуваним напрямком.

«Чорногорія - популярний напрямок: відносно недорого і чудова природа. Ціни стартують приблизно від €350 за один тиждень з людини. Українці в Чорногорії відпочивають і в приватному секторі, і в люксових готелях», - розповіла директор Valanta Travel Agency Валерія Кухарук.

Варто зазначити, клімат і природа Чорногорії нагадують Крим і мають лікувальні властивості. Тут є вибір як бюджетних, так і фешенебельних готелів. До того ж, Чорногорія приваблює туристів розкішним Адріатичним морем і казковими пейзажами селищ на тлі високих гір. Море Чорногорії прогрівається досить рано, а розпал купального сезону спостерігається влітку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-