Названо найпопулярніші екскурсійні тури 2017 року

Названо найпопулярніші екскурсійні тури 2017 року

Укрінформ
Туристичний сервіс TripAdvisor склав топ найпопулярніших серед його користувачів екскурсійних турів у 2017 році. На першій сходинці опинився тур найменшою країною світу.

Про це пише 34Travel.

"Для складання рейтингу експерти проаналізували інформацію про замовлені з січня 2016 року по теперішній час екскурсії та круїзи. Виявилося, що найчастіше мандрівники бронюють тригодинні тури до Ватикану. Така мандрівка містить відвідування ватиканських музеїв, собору Святого Петра і Сикстинської капели. Водночас учасники екскурсії отримують право проходити до пам'яток без черги. До речі, в економіці Ватикану туризм є однією з основних статей доходу", - йдеться в повідомленні.

Одразу за Ватиканом розмістилася пішохідна екскурсія Римом з відвідуванням Колізею, розрахована на півдня. Третя сходинка дісталася автобусному туру все тим же Римом.

Четверту позицію посів річковий круїз по Чикаго. На п'ятому місці опинився пішохідний тур Ватиканом на півдня. Цей маршрут теж містить музеї, собор Святого Петра і Сикстинську капелу.

До топ-10 також увійшли відвідування оглядового майданчика One World Observatory в Нью-Йорку, Великого каньйону і Лас-Вегаса, хмарочоса Емпайр-стейт-білдінг в Нью-Йорку, храму Святого Сімейства в Барселоні й найвищої в світі споруди - «Бурдж-халіфа» - в Дубаї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-