Китайці подорожуватимуть до України туристичними групами

Китайці подорожуватимуть до України туристичними групами

Укрінформ
У вересні цього року в Україну приїдуть перші організовані групи мандрівників з Китаю.

Про це повідомив глава Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв на своїй сторінці в Facebook.

«Найбільше китайським туроператорам у Києві сподобалися: кухня (не тільки українська), люди (дуже доброзичливі), ціни (несподівано низькі), архітектура (самобутньо, красиво). Четверо колег із Китаю сказали мені, що вже прийняли рішення про відправлення своїх перших груп в Україну вже у вересні цього року. Зараз визначаються з туром і партнером», - зазначив Лієв.

Делегація туроператорів з Пекіна перебуває у восьмиденному інформаційному турі Україною. Зокрема, представники туристичної галузі Піднебесної познайомилися з визначними пам'ятками Одеси, Львова, побували в Олеському замку на Львівщині, «Тунелі кохання» в смт Клевань Рівненської області, музеї бурштину в Рівному, а також на екскурсії Києвом.

«Місто відкрило учасникам свою душу під час екскурсії по центру стародавнього Києва: Золоті Ворота, Михайлівський собор, київський фунікулер, Хрещатик, Майдан, Андріївський узвіз, будинок міськадміністрації і Національна опера України справляють незабутнє враження», - розповів глава Асоціації індустрії гостинності України.

Також у програмі ознайомчого туру - Житомир, Київська область (парк «Межигір'я», Чорнобиль). Загалом же передбачено знайомство з визначними пам'ятками і туристичною інфраструктурою п'яти областей України.

Фото: gursesintour.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-