У Біловезькій пущі туристам пропонують влаштувати фотосафарі

У Біловезькій пущі туристам пропонують влаштувати фотосафарі

Укрінформ
У Білорусі пропонують здійснити екологічний тур "Фотосафарі" територією національного парку "Біловезька пуща".

Як повідомляє БЕЛТА, маршрут проходить уздовж південного кордону пущі, де ділянки лісу чергуються з відкритими місцями - полянами, болотами, заплавами. Там розташовуються традиційні майданчики для наукових досліджень і розведення копитних.

Під час "сафарі" туристи отримають можливість побачити диких тварин у природному місці існування. Мандрівники зможуть не тільки сфотографувати табуни благородного оленя, козулі або лані європейської, а й зробити селфі на їхньому фоні.

Не менш оригінальним в цьому турі є і засіб пересування туристів. Дістатися до мети подорожі вони зможуть на бричці, розрахованій на 16 місць, в яку запряжено міні-трактор. Його особливість – низький рівень вмісту шкідливих речовин у вихлопних газах.

Тур розраховано на 2-2,5 години. Він відбувається в супроводі гіда-екскурсовода.

Ідея нового екологічного маршруту народилася з побажань самих туристів.

"У Біловезьку пущу люди приїжджають, насамперед, подивитися на природу. Відвідин вольєрів і музею багатьом замало. Тому після оглядової екскурсії ми запропонуємо їм пересісти з автобуса на бричку і відправитися на фотосафарі. Розроблений маршрут дозволяє майже зі стовідсотковою впевненістю гарантувати зустріч з дикими тваринами на волі. Думаємо, що тур буде користуватися попитом серед туристів", - зазначила начальник туристичного відділу нацпарку Оксана Богалейша.

Послугу планується впровадити вже найближчими днями. Перший час фотополювання організовуватимуть за попередніми заявками. У подальшому передбачається встановити чіткий графік проведення туру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-