Столичний музей проведе екскурсію для мам із немовлятами

Столичний музей проведе екскурсію для мам із немовлятами

Укрінформ
У Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків наступної суботи, 17 червня, в межах нового проекту "Культурний декрет" відбудеться екскурсія для батьків із дітьми.

Про це йдеться на сторінці Facebook-сільноти "Київ дружній до батьків і малюків".

"Ми хочемо повідомити про офіційний старт нашої ініціативи "Культурний декрет" в Музей Ханенків. The Khanenko Museum. Цього місяця ми запрошуємо батьків з дітками на екскурсію "Культурний декрет в Подорожі едокко". Захід відбудеться в суботу, 17 червня, об 11:00 за адресою вул. Терещенківська, 17", - зазначила учасниця спільноти, мистецтвознавець і мама дворічного сина Світлана Призинчук.

Для батьків проведуть екскурсію виставкою "Подорожі едокко", яку представлено в музеї в межах відзначення Року Японії в Україні. В експозиції – зразки мистецтва японського міста 17-19 ст., зокрема, одна з найбільш цінних частин музейного зібрання японських пам’яток – кольорова гравюра і твори декоративно-ужиткового мистецтва. 

Організатори обіцяють, що в залі виставки буде обладнано дитячу ігрову зону, у гардеробах східного і західного крил музею - два пеленатори. Припаркувати візочки можна буде в просторому дворі музею, що закривається на ключ.

Охочих долучитися до заходу просять зареєструватися, адже кількість учасників обмежено 12 батьками плюс малюки. Екскурсія – безкоштовна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-