Кам'янець-Подільський запрошує зустріти літо в стилі ретро

Кам'янець-Подільський запрошує зустріти літо в стилі ретро

Укрінформ
У Кам'янці-Подільскому, що на Хмельниччині, 9-11 червня триватиме ІІ Міжнародний фестиваль "Ретрофест", лейтмотивом якого будуть 20-70-ті роки минулого століття.

Про це йдеться на офіційному сайті заходу.

"Ретрофест-2017" обіцяє стати однією з наймасовіших і найграндіозніших подій в історії вітчизняного ретроруху. Десятки творчих локацій по всьому місту, театральних і музичних перфомансів, культурних і мистецьких заходів. Окрасою і головними винуватцями свята вже за традицією стануть шедеври автомобільного мистецтва — рідкісні та раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва", - стверджують організатори фестивалю.

Зазначається, що серед підтверджених учасників – єдиний у світі ЗІМ-Фаетон, Packard, Citroen 2CV, ГАЗ-13 "Чайка" та ще десяток рідкісних авто.

На гостей заходу, зокрема, чекатимуть парад авто- і мототехніки минулого століття, виставка старовинних та екзотичних автомобілів, танці в стилі бугі-вугі, твіст, рок-н-рол, показ вінтажних колекцій одягу та конкурс ретрокостюмів.

За традицією, на фестивалі відбудеться авторалі на класичних автомобілях "Від фортеці до фортеці". Маршрут змагань становитиме близько 50 км і цього разу передбачає відвідування мальовничих куточків Подільських Товтрів. Ралі буде проведено під егідою Комісії автомобільної федерації України з питань історії автомобілізації та історичних транспортних засобів.

У програмі "Ретрофесту" також виставка музичної техніки і ді-джей-сет від патефона до ультрапульта "Еволюція діджеїнгу", прем’єра вистави у стилі стімпанк, виступ зіркових гостей, кінозони просто неба, бієнале художників ретростилю, майстер-класи від автореставраторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-