Вода на одеських пляжах придатна для купання - Держпродспоживслужба

Вода на одеських пляжах придатна для купання - Держпродспоживслужба

Укрінформ
Морська вода уздовж пляжів Одеси на старті курортного сезону за санітарно-мікробіологічними показниками відповідає нормативним вимогам.

Такі висновки на підставі проведених досліджень понад півсотні проб морської води оприлюднило Управління Держпродспоживслужби в Одесі, інформує прес-служба Одеської міськради.

«Станом на 2 червня вода на пляжах «Лузанівка», «Ланжерон», «Відрада», «Дельфін», «Аркадія», «Чайка», 13 ст. Великого Фонтану, 16 ст. Великого Фонтану відповідає нормативним вимогам за санітарно-мікробіологічними показниками», - йдеться в повідомленні.

У свою чергу фахівці Гідрометцентру Чорного та Азовського морів сповістили, що температура морської води біля узбережжя Одеси становить 17-18 градусів.

Як повідомлялося, 31 травня одеські рятувальники, готуючись до відкриття  курортного сезону, провели на базі Рятувально-водолазної служби навчання, під час якого відпрацювали методи порятунку відпочивальників на воді та надання їм першої долікарської допомоги.

Крім того, в рамках підготовки до літнього сезону-2017 було навчено 92 рятувальники за програмою «плавець-рятувальник», придбано 8 гідроциклів, є також 6 човнів. Рятувальники обстежили й вичистили морське дно вздовж узбережжя Одеси. Також прибрано небезпечні предмети, принесені на берег хвилями під час зимових штормів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-