Американець зумів поєднати роботу з мандрівками у фургоні

Американець зумів поєднати роботу з мандрівками у фургоні

Фото
Укрінформ
Американець Тім Лутц вирішив обладнати свій робочий кабінет в автомобілі, щоб мати змогу подорожувати світом.

Залишивши задушливий офіс, 38-річний ІТ-фахівець зміг зберегти свою заробітну плату розміром близько 100 тис. доларів на рік, повідомляє The Daily Mail.

Зараз Тім Лутц, родом із Бедфорда (штат Нью-Гемпшир, США) перебуває в Колорадо й веде пригодницький спосіб життя. Вже встиг побувати у штатах Орегон, Вашингтон, Аризона, Нью-Мексико, національному парку Гранд-Титон (штат Вайомінг), а також у Канаді.

У його вантажному фургоні є вай-фай, комп’ютери, обладнання для передачі відео, обміну миттєвими повідомленнями та конференц-викликів.

Зараз Лутц готується брати участь у велоперегонах в Італії. За словами мандрівника, саме захоплення на професійному рівні перегонами на гірському велосипеді спонукало його обладнати свій робочий простір у фургоні. Новий "кабінет", запевняє чоловік, допомагає працювати ефективніше. Це він довів і своїм роботодавцям.

Після того, як закінчить роботу, Лутц зазвичай катається на гірському велосипеді за різноманітними маршрутами. А вихідні повністю присвячує веломандрівкам, пішим прогулянкам.

Фото: @vanlifetravelogue

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-