У Сумах відкрилася міжнародна виставка „Слобожанський міст-2017”

У Сумах відкрилася міжнародна виставка „Слобожанський міст-2017”

Укрінформ
У Сумах під патронатом голови облдержадміністрації Миколи Клочка у виставковому центрі "Іллінський” Сумської ТПП відкрилася XІV Міжнародна універсальна виставка "Слобожанський міст-2017”, присвячена Дню Європи в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Метою виставки є презентація потенціалу підприємств і організацій Сумщини, залучення інвестицій в економіку області. Цього року на ній свої виробничі здобутки презентуватимуть близько 40 підприємств регіону”, - зазначив на відкритті заходу президент Сумської торгово-промислової палати Костянтин Макаренко.

За його словами, родзинкою „Слобожанського мосту-2017” стане проведення бізнес-форуму, в якому візьмуть участь представники Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

Зокрема, свою участь у заході підтвердили дипломати, радники Посольств Болгарії, Канади, КНР, Литви, Угорщини в Україні, підприємці Азербайджану, Литви, Словаччини.

Нагадаємо, перша виставка „Слобожанський міст” у Сумах відбулася 2004 року.

У 2008 році Міністерство економіки України офіційно присвоїло виставці статус „міжнародна”, бо серед її експонентів були представники не тільки близького, а й далекого зарубіжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-