Миколаїв покаже нічні «Старофлотські казарми»

Миколаїв покаже нічні «Старофлотські казарми»

Укрінформ
У Миколаївському обласному краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми» в суботу, 20 травня, відбудеться акція «Ніч у музеї» під тематичною назвою «Книги – діти розуму». 

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі музею, в рамках заходу буде проведено збір літератури для дітей-переселенців із зони АТО.

«У другій половині дня 20 травня у нас відбудеться маса заходів. Це, зокрема, книжковий ярмарок, виставка енциклопедій із фондів музею та бібліотек міста, тематичні екскурсії. На маленьких відвідувачів чекає лялькова вистава музейного театру «Маленький принц», а майстри фейс-арту створять для них казкові образи», - розповіли організатори.

Охочі також зможуть відвідати майстер-класи, урок чистопису, арт-майданчик кафедри дизайну Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтва.

Перед музеєм на відвідувачів очікуватиме гра-квест «Знайди предмети з енциклопедії», виступ клубу історичної реконструкції «Грифон» та парад казкових і літературних героїв, з якими можна буде сфотографуватися.

А вночі всі, хто завітає цього дня до музею, зможуть побачити фаєр-шоу. Водночас вхід до основної експозиції також буде безкоштовним.

Разом із «Старофлотськими казармами» цієї суботи двері відвідувачам відчинять музеї суднобудування і флоту та підпільно-партизанського руху на Миколаївщині. Обидва заклади також працюватимуть допізна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-