Має бути повага до українського паспорта, до українського туриста - Гройсман

Має бути повага до українського паспорта, до українського туриста - Гройсман

Укрінформ
Україна та Ізраїль шукатимуть спільні рішення проблеми нелегальної міграції та політичних біженців, а також усунення складнощів, з якими стикаються українці при перетині ізраїльського кордону.

Про це йшлося на зустрічі Прем’єр-міністра  Володимира Гройсмана зі Співголовою Українсько-ізраїльської міжурядової комісії з питань торговельного та економічного співробітництва, Міністром з питань охорони навколишнього середовища, Міністром у справах Єрусалиму та спадщини Держави Ізраїль Зєевом Елькіним в рамках офіційного візиту Глави українського уряду до Ізраїлю, зазначається на Урядовому порталі.

“У ході переговорів Володимир Гройсман повідомив, що наразі фіксується збільшення кількості скарг українських громадян на дії ізраїльських служб в аеропортах Ізраїлю”, - йдеться в повідомленні.

Гройсман, зокрема, поінформував, що в квітні служби аеропорту Тель-Авіва відмовили у перетині кордону групі українських паломників, серед яких були дипломати, представники духовенства, депутати місцевих органів самоврядування, вчителі, лікарі, бізнесмени.

За його словами, вони мали всі необхідні документи, проте так і не потрапили на територію Ізраїлю.

"Має бути повага до українського паспорта, до українського туриста", - підкреслив Глава українського уряду і закликав докласти спільних зусиль для усунення цієї проблеми.

За даними прес-служби Кабміну, Міністр у справах Єрусалиму та спадщини Ізраїлю Зєев Елькін погодився з цим.

"Спілкування має бути коректним", - підкреслив він, наголошуючи на неприпустимості некоректного ставлення до українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-