Мандрівка наосліп: просто обери дату

Мандрівка наосліп: просто обери дату

Укрінформ
Потрапити в міні-відпустку на вихідні до невідомого міста – легко. Таку можливість пропонує новий краєзнавчий стартап, який створили журналістка Тетяна Косянчук та дизайнер Сергій Клепик.

Про цей йдеться на сторінці проекту Secret Ticket у Фейсбуці.

"Ми хочемо, щоб люди подорожували більше. Секретний квиток — це поїздка-сюрприз на 2 дні в якесь гарне і круте місто в Україні (а скоро і Європи). Ми говоримо з місцевими, досліджуємо, шукаємо — щоб у кожному місті знайти і видатні місця, і нестандартні", - розповідає Тетяна Косянчук.

Головна особливість мандрівки – дізнатися про місце, куди потрапиш, можна лише за день до відправлення. Організатори потурбуються про квитки на потяг чи автобус, місце для проживання у готелі або хостелі, а також нададуть рекомендації, як провести час в тому чи іншому місті. Туристу тільки потрібно вибрати дату поїздки.

Зараз ресурс працює у тестовому режимі: збирає заявки та готується відправляти перших туристів-відчайдухів у мандри. Стартують подорожі вже 15 травня.

Крім того, проект має благодійне спрямування: 10% вартості кожного квитка організатори обіцяють витрачати на поїздки та екскурсії для малечі з дитячих будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-