Болгарія – одна з найпопулярніших курортних країн.

Болгарія – одна з найпопулярніших курортних країн.

Укрінформ
Курортні місця чекають туристів протягом цілого року.

Про це розповідає туристична компанія «Красна».

Візитною карткою Болгарії є Балканські та Родопські гори. Тут є можливість прогулятися казковими долинами, серед неповторної природи. Туристичні бази розташовані в екологічно чистій зоні. Вони порадують вас своїм обслуговуванням, зачарують незвичайною архітектурою та сучасним дизайном приміщень. Любителі спорту можуть займатися своїм улюбленим хобі на велосипедних доріжках, тенісних площадках, футбольному полі.

Плануючи відпочинок у Болгарії, можна скористатися зручним для вас видом транспорту: кораблем, потягом, автобусом чи літаком. Якщо ви бажаєте відвідати столицю, до ваших послуг – авіарейси з Києва, а за дві години перельоту можна дістатися зі Львова до Бургаса. Переїзди туристичними автобусами із Києва, Львова, Тернополя та Чернівців тривають з травня по вересень.

Дивовижна Болгарія – це не тільки місце захоплюючих розваг та цікавих екскурсій, але й можливість оздоровитися. Мінеральні джерела з цілющими водами, сприятливий клімат, свіже гірське повітря допоможуть покращити стан здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-