Кабмін схвалив Стратегію розвитку туризму та курортів до 2026 року

Кабмін схвалив Стратегію розвитку туризму та курортів до 2026 року

Укрінформ
Кабінет міністрів України схвалив Стратегію розвитку туризму та курортів до 2026 року, яку підготувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі.

Таке рішення було прийняте на засіданні КМУ, повідомляє у четвер Урядовий портал.

"Розвиток туризму стимулює зростання у дотичних сферах економіки, що є особливо важливим для регіонального розвитку України. Крім того, ми маємо надзвичайно широкі можливості для залучення цілорічного туризму завдяки своїм унікальним природним можливостям, багатій історичній та культурній спадщині. Розвиток туризму є важливою складовою економічного зростання, а схвалення Стратегії розвитку дозволить більш ефективно координувати роботу у цьому напрямку", - прокоментував рішення уряду перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Стратегія визначає підхід державної туристичної політики у таких напрямках: безпека туристів; нормативно-правове забезпечення; розвиток туристичної інфраструктури; розвиток людських ресурсів; маркетингова політика розвитку туризму та курортів.

"Розробка туристичної стратегії - це одна з умов, яку ми маємо виконати в рамках імплементації Угоди про асоціацію з ЄС. Ми вже працюємо над її втіленням: створюємо план заходів реалізації Стратегії, ведемо активний діалог з представниками українського бізнесу, опрацьовуємо законодавчу базу", - зазначив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-