Відеоролик про Херсонщину транслюватиметься у потягах «Інтерсіті»

Відеоролик про Херсонщину транслюватиметься у потягах «Інтерсіті»

Відео
Укрінформ
Новий відеоролик «Херсонська область: туристичний потенціал», який був відзнятий протягом літа цього року, почав транслюватися у швидкісних потягах «Інтерсіті».

Про це повідомили у Херсонській обласній державній адміністрації.

«Протягом  2016 року Херсонщину відвідало близько 3,5 млн. туристів. Новий проморолик, який транслюватиметься у швидкісних потягах «Інтерсіті» привабить більшу кількість охочих відвідати нашу область наступного року», - зазначив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

У відеоролику, який має хронометраж  2 хвилини 50 сек., показані найвідоміші туристичні об’єкти регіону – біосферний заповідник «Асканія-Нова», острів Джариглач, найбільша піщана коса Європи – Арабатська Стрілка, плавні Дніпра.

Херсонська область має найбільше за протяжністю морське узбережжя в Україні, у Чорному морі знаходиться найбільший безлюдний острів у Європі – Джарилгач, на території області розміщена єдина у Європі пустеля Олешківські піски.

«Укрзалізниця» сьогодні має 24 маршрути, за якими курсують потяги «Інтерсіті». Протягом місяця ними користуються понад 300 тисяч пасажирів.

Потяги «Інтерсіті» курсують: з Києва до Львова, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Кривого Рогу, Чернівців, Краматорська, Красноармійська (Покровська), а також зі Львова до Чернівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-