Екскурсії від місцевих тепер можна бронювати на Airbnb

Екскурсії від місцевих тепер можна бронювати на Airbnb

Укрінформ
Сервіс оренди житла Airbnb тепер пропонує користувачам бронювати екскурсії і відвідувати заходи від місцевих жителів.

Про це заявив глава Airbnb Брайан Ческі.

«Сьогодні ми запускаємо Trips — платформу, яка об'єднає місця проживання, розваги і людей, яких ви зустрінете. Ми хочемо повернути подорожам елемент чарівництва, у центрі яких — люди», — розповів Ческі.

Тепер місцеві жителі зможуть здавати мандрівникам не тільки своє житло, але і ділитися досвідом. Наприклад, вони можуть запропонувати туристам відправитися в поїздку на старовинних автомобілях або побувати на концерті французького шансону. Йдеться не про професійних екскурсоводів, а про тих, хто готовий поділитися власним досвідом. Проводити екскурсії зможуть не тільки власники нерухомості.

Ще одним нововведенням стали рекомендації, за допомогою яких користувачі можуть отримати поради по ресторанам, нічним клубам, пам'яток.

Нові послуги доступні в 12 містах: Детройті, Парижі, Найробі, Гавані, Сан‑Франциско, Кейптауні, Флоренції, Майамі, Сеулі, Токіо і Лос‑Анджелесі. У 2017 році список поповниться ще 50 містами по всьому світу.

Про подібні послуги ви можете дізнатися більше в нашому матеріалі "Кращі сайти для планування подорожей, пошуку екскурсій та ознайомлення з місцевими".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-