Українські гірськолижні курорти заброньовані вже на 80%

Українські гірськолижні курорти заброньовані вже на 80%

Укрінформ
80% номерів на найпопулярніших карпатських курортах уже заброньовані.

Такі дані наводить Центр развитку туризму України.

80% номерів на найпопулярніших карпатських курортах (Буковель, Яремче, Славське, Драгобрат) на період з 29 грудня по 12 січня вже заброньовані.

У деяких готелях вільних місць немає вже з жовтня. Те ж стосується і екскурсійних турів по новорічним Карпатам. Спостерігається підвищений попит «неорганізованих» мандрівників на трансфер, популярніий для самостійного вивчення локації, як Яремче, Микуличин, Косів і Паляниця.

За даними Центру розвитку туризму України, свої новорічні канікули у західних областях України проведе на 5-7% більше туристів, ніж у минулому сезоні. За фактом, їх могло бути й більше, якби не зростання цін – у середньому карпатський відпочинок подорожчав на чверть.

За оцінками туристичних компаній, на новорічно-різдвяні свята «вивчати околиці» відправиться близько 200 тис. мандрівників (самостійних і організованих). Середньостатистичні витрати одного українця на зимовий відпочинок – 6 тис. гривень. Прогнозується, що в результаті вітчизняні курорти отримають близько 120 млн. грн. (на 25% більше, ніж у минулому сезоні).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-