Порада туристу: Чому варто їхати до Канади, Колумбії та Фінляндії у 2017 році

Порада туристу: Чому варто їхати до Канади, Колумбії та Фінляндії у 2017 році

Укрінформ
Путівник Lonely Planet розповів, чому Канада, Колумбія і Фінляндія очолили рейтинг країн, які варто відвідати в 2017 році.

Путівник Lonely Planet опублікував рейтинг найкращих країн для туризму на 2017 рік. На першому місці опинилася Канада, яка наступного року відзначатиме 150-річчя незалежності, а на другому — Колумбія, яка особливо буде цыкава католикам, адже Папа Франциск выдвыдаэ краъну саму настпуного року. Фінляндія, яка у 2017 році святкуватиме сторічний ювілей, в рейтингу Lonely Planets Best in Travel 2017 посіла третє місце.

Домініка (Вест-Індія) опинилася на четвертому місці. Її експерти радять відвідати саме до створення найбільшого ланцюга курортів у 2018 році, яка відкриє шлях для нової ери туризму.

За Домініканою слідує Непал. Lonely Planet закликає відвідати країну після сильних землетрусів і вивержень вулкана в 2015 році, і таким чином підняти економіку країни. Але разом з тим, портал заявляє, що місцева природа не залишить байдужого жодного туриста.

На шостому місці - Бермуди, де в наступному році відбудеться Кубок Америки, обіцяють багато веселощів, шоу і різних розваг.

На думку LP варто відвідати в 2017-му Монголію і Оман. В останні роки ці країни витрачають мільйони для розвитку туризму. Обидві країни збільшили кількість авіарейсів по всьому світу і порадують туристів в наступному році своїми новими величезними тематичними парками (Оман) і розважальними комплексами (Монголія).

Закривають ТОП-10 М'янма та Ефіопія. Одним із найбільш екзотичних країн в світі завжди є чим здивувати туриста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-