Безкоштовні екскурсії з'явилися у столиці В'єтнаму

Безкоштовні екскурсії з'явилися у столиці В'єтнаму

Укрінформ
Безкоштовні екскурсійні піші прогулянки проводять по історичному центру Ханої.  

Про це пише портал Vietnamnet.vn.

Департамент туризму Ханоя і компанія Vietnamtourism запустили безкоштовні екскурсії для туристів. Піша прогулянка включає огляд Старого кварталу і прилеглих вулиць.

Тривалість турів — близько півтора годин. Вони стартують у 9:30, 10:15, 14:00, 15:00 і 16:00, п'ять днів на тиждень — з середи по неділю, за винятком державних свят. Приєднатися до групи можуть усі охочі.

Маршрут починається біля Центру туристичної інформації (вулиця Ханг Доу, 28). Проводять екскурсії місцеві студенти.

Старт безкоштовних екскурсій приурочений до відкриття в Ханої Центру туристичної інформації, в якому туристи можуть отримати всю необхідну інформацію про місто, забронювати готель або трансфер в різних містах В'єтнаму, а також дізнатися про незвичайні пам'ятки країни. Час роботи Центру — з 8:00 до 20:00, щоденно. Отримати інформацію можна буде англійською, французькою, іспанською, китайською та корейською мовами.

За даними Департаменту туризму Ханоя, за дев'ять місяців цього року в'єтнамську столицю відвідали 2,9 мільйонів іноземних туристів, що на 28 % більше, ніж роком раніше. Загальний дохід від туризму склав близько 2 мільярдів доларів і збільшився на 17 %. Більшість туристів приїжджали в Ханой з Китаю, Великобританії, Франції, Австралії, Південної Кореї, Японії та США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-