Піцерію із

Піцерію із "Їсти, молитися, кохати" відкриють у Лондоні

Фото
Укрінформ
Славнозвісну піцерію з книги та її екранізації "Їсти, молитися, кохати" відкриють у Лондоні вже цієї осені.

Про це повідомляє Daily Mail.

У східній частині Лондона, на Сток Ньюїнгтоні, за Черч-Стріт, відкриється філія найпопулярнішої італійської піцерії з Неаполя L'Antica Pizzeria da Michele, про яку писала у своїй книзі авторка Елізабет Гілберт та яку спробувала в однойменному фільмі "Їсти, молитися, кохати" Джулія Робертс.

Після того, як Елізабет Гілберт скуштувала маргариту з подвійною моцарелою, вона написала у своєму щоденнику: "Я дуже люблю свою піцу. Я навіть повірила у свої марення, ніби піцца також мене полюбила. У мене точно стосунки з цією піцею, майже роман".

Так само, як її сестра у Неаполі, піцерія буде пропонувати у меню тільки дві піци в день - маргариту і маринару, а також вино та пиво.

Ціна на піцу не буде відрізнятися від неапольської - всього 4-5 євро за цілу піцу. 

Чотири кухарі з піцерії Неаполя спеціально приїдуть до Лондона, щоб почати готувати в англійському ресторані, у цілях збереження автентичності рецептури.

Окрім того, сам син директора L'Antica Pizzeria da Michele Маrco Condurro, буде навідуватися до Лондонського відділення, щоб переконатися, що піцу готують відповідно до сімейних стандартів.

Головний менеджер нового русторану Серена Сарнатаро розповіла як буде виглядати ресторан: "Ппіцерія буде оформлена в звичайному класичному стилі, що відрізняє його від Неапольського, в інтер'єрі будуть також присутні мармурові столи та мідні елементи по всоьму залу (в основному старовинні предмети, які нагадують старі традиційні піцерії в Неаполі)".

Sarnataro також додала, що відкриття закладу очікується вже на початку листопада.

Довідково: L'Antica Pizzeria da Michele в Неаполі була відкрита у 1930 році сім'єю Condurro. Рецепт піцци сімя зберігає ще з 1870 року. Піццерія неодноразово отримувала найвищі відзнаки від знаних рестораторів та журналістів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-