Київ візьме участь у п'яти міжнародних туристичних виставках

Київ візьме участь у п'яти міжнародних туристичних виставках

Укрінформ
Київ буде представлений на п'яти міжнародних туристичних виставках до кінця 2016 року 

Про це повідомляє прес--служба Центру розвитку туризму України.

Київ до кінця цього року буде представлений на чотирьох міжнародних туристичних виставках у Лондоні (Великобританія), Барселоні (Іспанія), Ізмірі (Туреччина) та Мінську (Білорусь), а також на найбільшій в Україні Міжнародній туристичній виставці “Україна”, що відбудеться у Києві 5-7 жовтня 2016 року.    

   Представлятиме Київ на міжнародних туристичних виставках компанія Expo Agency (Київ), яка виграла тендер на представлення столиці України. 

 “Оскільки кошти у Державному бюджеті України на розвиток туризму у 2016 році відсутні, Київ береться фактично за організацію національного стенду України на цих престижних міжнародних туристичних виставках”, - повідомив президент Expo Agency Олег Литвяк. 

Також він сподівається на підтримку турбізнесу в організації цих заходів і додав, що зокрема виставку ділового туризму у Барселоні будуть організовувати спільно з Київським конвеншн бюро.

Довідково: За 6 місяців 2016 року Київ відвідало 513,4 тисяч іноземних туристів, що на 9,3% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-