Державіаслужба затвердила нові авіарейси

Державіаслужба затвердила нові авіарейси

Укрінформ
Комісія Державіаслужби задовольнила заявки авіакомпаній на нові маршрути.

Про це повідомляє прес-секретар Державної авіаційної служби України.

Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній задовольнила всі заявки авіакомпаній на нові маршрути.

Так, "Дніпроавіа" отримав право на міжнародні регулярні рейси Дніпро-Острава, МАУ - з столиці у Бішкек, Будапешт, Гамбург, Каїр, Копенгаген і Шанхай, "Браво" – з Києва у Люблін, Попрад, Рас-ель-Хайма і Туніс, а також з Рівного в Люблін.

МАУ також видані дозволи і на три внутрішніх рейсу з Києва до Полтави, Ужгорода та Херсона. З шести отриманих призначень МАУ планує першими запустити Копенгаген і Будапешт.

"Велика ймовірність появи цих рейсів в зимовому розкладі. Нас також дуже цікавить Бішкек (Киргизія), ми готові почати туди літати у найкоротші терміни, але все залежить від доброї волі місцевої авіавлади", - прокоментувала корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. Інші заявлені рейси – на стадії переговорів. Що стосується внутрішніх маршрутів, то МАУ цікаві всі вітчизняні аеропорти. "Як тільки вони будуть технічно готові приймати наші рейси, ми відразу ж запустимо їх", - пообіцяла Сацька.

Також, приємною новиною сало те, що Херсонський і Ужгородський аеропорти вже майже повністю готові почати запускати рейси і в рази збільшувати їх кількість. Нагадаємо, що з Херсонського аеропорту існує один рейс - "Херсон-Стамбул".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-