На День Незалежності в Раді проведуть екскурсії

На День Незалежності в Раді проведуть екскурсії

Укрінформ
У будинку Верховної Ради 23 та 24 серпня будуть проведені екскурсії та презентовано експозицію, присвячену Дню Прапора та Дню Незалежності.

Про це повідомляє прес-служба ВР.

«23 та 24 серпня Верховна Рада України запрошує усіх бажаючих відвідати екскурсії до парламенту, подивитись експозицію, виставлену до Дня Прапора України та Дня Незалежності України», - ідеться в повідомленні.

За даними ВР, в експозиції буде представлено національну реліквію - Головний Прапор країни - Прапор Незалежності, який народні депутати першого демократичного скликання внесли до сесійної зали парламенту 24 серпня 1991 року, та колекцію експонатів, що безпосередньо пов'язані з набуттям Україною незалежності.

Крім того, у Раді зазначили, що гості зможуть ознайомитись з роботою єдиного законодавчого органу країни зсередини та послухати розповідь екскурсоводів.

"Верховна Рада - виборний орган, який безпосередньо представляє громадян, тому вони мають отримати вільніший доступ до парламенту, розібратися, як він працює. Ми очікуємо, що за два дні нас відвідає до 1000 гостей, у тому числі - з інших країн», - зауважив заступник керівника Апарату ВР Микола Шевчук.

За його словами, також передбачено проведення екскурсій англійською мовою.

Екскурсії до парламенту проводитимуться 23 серпня з 13:00 до 18:00 та 24 серпня з 12:00 до 18:00.

Для того, аби потрапити на екскурсію, слід попередньо зареєструватися та обрати час екскурсії на офіційному сайті Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-