У Дубаї відкриють величезний культурний центр і першу оперу

У Дубаї відкриють величезний культурний центр і першу оперу

Укрінформ
У Дубаї готуються до відкриття гучного The Opera District, який стане епіцентром культурного життя міста.

Про це повідомляє Emirates 24/7.

У престижному районі Дубая відкриють багатофункціональний театр виконавських мистецтв - Дубайська опера. Новий театр стане лише частиною The Opera District, який стане епіцентром культурного життя міста і місцем проведення мистецьких заходів міжнародного рівня.

Будівля Дубайської опери нагадують старовинну шхуну доу, символізуючи зв'язок Дубая з традиціями мореплавання і лову перлів. Автор проекту задумав будівлю таким чином, щоб вона могла трансформуватися в залежності від формату заходу. Класичний оперний театр на 2000 глядачів без праці може перетворитися в концертний зал з колонами і відбивачами звуку, що забезпечують чудову акустику.

Крім того, будівлю можна використовувати як величезний банкетний зал або відкритий виставковий простір. Ці спритні перетворення, безперечно, роблять Дубайську оперу найкращим місцем для проведення будь-якого роду заходів, включаючи драматичні та оперні спектаклі, балети, концерти, модні покази, розважальні програми, конференції, художні та торгово-промислові виставки, і навіть світські прийоми, весілля, вечірки. У будівлі також відкриється ресторан на даху і висотний сад з видом на Дубайський фонтан і всім відомий хмарочос Бурдж-Халіфа.

Відкриття цього культурного Дива Світу обіцяє стати помітною подією: найпершим поданням стане концерт одного з найвидатніших оперних співаків сучасності — Пласідо Домінго, який також відомий як «Король опери». Захід заплановано на 31 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-