Туроператори не побоюються за безпеку українців на курортах Туреччини

Туроператори не побоюються за безпеку українців на курортах Туреччини

Укрінформ
Українські туроператори не бачать причин побоюватися за безпеку українських туристів на курортах Туреччини після подій, пов'язаних зі спробою державного перевороту 15 липня 2016 року.

До такого висновку прийшли в Центрі розвитку туризму України після спілкування з укринскими туроператорами, повідомляє Укрінформ.

За словами голови Центру розвитку туризму Володимира Царука, ніхто з українських туроператорів поки не висловив побажань перервати свій відпочинок і повернутися в Україну. Усі чартерні рейси з Києва і регіонів вилітають згідно з розкладом.

Так, за словами гендиректора туроператора TUI Ukraine Тараса Демури, ситуація на пляжних курортах Туреччини - в Анталії, Бодрумі і провінції Мугла, де відпочивають більшість українських туристів - залишається спокійна. "Відмов від поїздок до Туреччини у нас поки не зафіксовано. Ми продовжуємо виконувати свої польотні програми на турецькі курорти в повному обсязі і уважно стежимо за ситуацією. У нас опрацьовані сценарії швидкого реагування на випадок загострення", - зазначив він.

У свою чергу гендиректор мережі "Поїхали з нами" Олег Кулик заявив: "Можливо буде невеликий спад кількості продажів по Туреччині, але в цілому ця ситуація не вплине на туристичний потік з України на турецькі курорти".

За даними ЦРТУ, сьогодні на турецьких курортах відпочиває близько 35-40 тисяч українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-