Двоє українців відправилися у подорож без багажу, грошей і... взуття

Двоє українців відправилися у подорож без багажу, грошей і... взуття

Фото
Укрінформ
Українські мандрівники Іван Онисько та Юрій Регліс відправилися у подорож, довжиною 2080 км, пішки й босоніж.

Про це повідомляє Укрінформ.

Двоє українських мандрівників-автостоперів Іван Онисько та Юрій Регліс розпочали пішу подорож босоніж з Ужгорода до Харкова. Хлопці назвали свій проект Prostoboso, відмовившись у подорожі від грошей, речей і навіть взуття. Про свій шлях вони звітуватимуть на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

Онисько і Регліс вирішили мандрувати Вишиваним шляхом, про який ми розповідали вам раніше. Нагадаємо, що його довжина становить 2080 км, шлях веде повз найживописніші місцини і найкрасивіші міста України.

Вдягнулись хлопці відповідно - у вишиванки, лляні штани та солом'яні капелюхи. На плечі  закинули невеличкі торбинки, в які закинули, на думку мандрівників, найнеобхідніше: паспорти, телефони, портативну камеру з запасними батареями і флешками, тюбик протигрибкового крему, зубну пасту та щітки, трохи їжі (огірки, морква та пляшка меду) та блокнот з побажаннями від українців.

Хлопці планують йти 20-25 км на добу і закінчити свій маршрут у жовтні. На цьому вони не хочуть зупинятися, а одразу відправляться у наступну подорож: так званим Сонячним шляхом. Ним за часів Київської Русі возили з Криму до столиці сіль. Іван Онисько мріє зробити це на возі, запряженому волами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-