Барселона запрошує на масштабний туристичний ярмарок

Барселона запрошує на масштабний туристичний ярмарок

Укрінформ
Наймасштабніший ярмарок пам'яток Euro Attractions Show (EAS) відбудеться у Гран Віа-де-Фіра.

Про це заявив голова Міжнародної асоціації парків та розваг (IAAPA) Карен Стейлі.

За його словами, EAS 2016 в Барселоні стане наймасштабнішим ярмарком в історії заходу. У 2016 році EAS планує побити власні рекорди і запропонувати 10000 відвідувачам 450 експонатів. Виставка розташується на території близько 12000 квадратних метрів. У ній візьмуть участь компанії з понад 60 країн зі всього світу. При цьому очікується, що відвідувачі-фахівці прибудуть на експозицію з більш ніж 100 країн світу.

Стейлі пояснив, що ця подія є не просто виставкою, а зустріччю професіоналів, які будуть обговорювати безліч проектів та подій. У першу чергу, організатори зацікавлені барселонським парком Тібідабо (Tibidabo), відвідуванням відомого «PortAventura» в Салоу і «Aquarium de Barcelona». Окремим пунктом у програмі заходів також є зустріч з главою нового бізнесу Ferrari Мішелем Пігнатті (Michele Pignatti) і Карлом Умберто Бономі (Carlo Umberto Bonomi), главою компанії «Investidustrial» і одним із головних акціонерів PortAventura.

Учасниками EAS в Барселоні стануть професійні підприємці і власники різних типів пам'яток з різних країн світу (тематичних парків, ресторанів, круїзів, курортів, атракціонів, музеїв, аквапарків, наукових і розважальних центрів).

Euro Attractions Show відбудеться з 18 по 22 вересня в Гран Віа-де-Фіра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-