Готелі Франції під час Євро-2016 подорожчали на 25 %

Готелі Франції під час Євро-2016 подорожчали на 25 %

Укрінформ
Номери у готелях Франції подорожчали на 25 % під час Чемпіонату Європи з футболу цього року.

Про це йдеться в дослідженні порталу trivago, який проаналізував вартість номерів у готелях в містах Франції, які приймуть матчі Чемпіонату Європи з футболу.

Збільшення вартості до 25 % — це середній показник для всіх приймаючих міст Франції на час групового турніру. Середня ціна проживання в день матчу становить 297 євро, 237 євро коштує ніч в готелі за день до проведення гри.

Найнижча вартість проживання — 202 євро — зафіксована в день проведення матчу Англія‑Уельс. Цю ж ціну вболівальники футболу заплатять і 16 червня в місті Ланс (Португалія‑Ісландія), і 14 червня в Сент‑Етьєні (Чехія‑Хорватія).

Найдорожче розміщення під час проведення групового етапу — це 22 червня: в цей день у місті Лілль зустрічаються команди Італії та Ірландії. Ніч в готелі обійдеться гостям 559 євро в стандартному двомісному номері.

Найбільше за ніч в готелі готові заплатити ірландці. Середня ціна за стандартний двомісний номер, яку обирають користувачі ірландської платформи trivago, становить 210 євро, швейцарці обирають ціну в 208 євро, а шведи — 207 євро.

Найбільший інтерес на Чемпіонаті Європи 2016 виявляють угорці. Вболівальники з цієї країни здійснили на trivago на 26 % більше пошукових запитів на дні проведення матчів у порівнянні з іншими днями. Ірландія та Австрія на другому і третьому місці відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-