Порада туристу: Найкращі міста для самостійних туристів

Порада туристу: Найкращі міста для самостійних туристів

Укрінформ
Експерти визначили найбільш підходящі міста для самітньої подорожі.

Сервіс для бронювання готелів і авіаквитків Orbitz визначив найкращі міста світу для самостійних туристів.

Список з 12 населених пунктів очолив Дублін (Ірландія). Ірландці славляться своєю доброзичливістю, а Дублін – своїми пабами. Тому прибулому туди туристу буде чим зайнятися, і він швидко знайде собі нових друзів.

На другому місці рейтингу знаходиться Бангкок. Тайське місто приваблює незалежних мандрівників знаменитою вулицею Каосан (Khao San Road) з безліччю книжкових магазинів, тату-салонів, прилавків з різноманітними товарами.

Замикає трійку новозеландський курорт Куїнстаун (Queenstown), прозваний «столицею пригод» цієї країни. У місті є всі можливості для банджі-джампінгу, плавання на каяках, пішого туризму та інших видів активності, які залучають незалежних мандрівників.

Посів четверте місце Нью-Йорк (США) теж не змусить туристів сумувати: у місті є музеї світового класу (наприклад, Метрополітен-музей), театри («Бродвей») і такі знамениті визначні пам'ятки, як Таймс-Сквер.

Невелике місто Убуд (Ubud) на Балі замикає п'ятірку рейтингу. Він приваблює туристів, що цікавляться йогою, медитацією і спа-процедурами. Щорічній фестиваль Bali Spirit в березні-квітні, присвячений йозі, танцям та музиці, залучає в Убуд самостійних туристів зі всього світу.

У десятку рейтингу також увійшли ісландська столиця-Рейк'явік (шосте місце), що славиться своїми музеями і природою, Париж, Гонконг, місто-музей Антигуа-Гватемала, відомий кавовою культурою і школами іспанської. Замикає ТОП-10 міст австрійська Відень.

На 11-му місці списку – канадський Ванкувер, де туристам цікаві різноманітні пам'ятки, мальовничі сади, а також галереї і магазини ремісничих виробів. Завершує рейтинг столиця Коста-Ріки Сан-Хосе. Це місце ідеальне для пригодницького туризму – прогулянок поряд з вулканами, знаменитими тропічним лісам і сплавами по річках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-