В Іспанії з'явився єдиний квиток до парку PortAventura і на стадіон ФК

В Іспанії з'явився єдиний квиток до парку PortAventura і на стадіон ФК "Барселона"

Укрінформ
В Іспанії тепер можна купити один квиток на вхід до парку атракціонів PortAventura і на стадіон Camp Nou, на якому проведуть екскурсію.

Про це повідомляє прес-служба парку PortAventura.

Футбольний клуб «Барселона» і курорт PortAventura спільно з іспанською компанією Julia Travel створили єдиний квиток, який дозволяє мандрівникам відвідати одні з найвідоміших туристичних місць Барселони — парк PortAventura і стадіон Camp Nou.

Вартість квитків починається від 82 євро. У цю суму входить трансфер від Барселони до курорту PortAventura, вхідний квиток в парк, а також квиток на екскурсію по стадіону футбольного клубу «Барселони» — Camp Nou.

Власники квитка зможуть провести цілий день в PortAventura і покататися на більш ніж 40 атракціонах парку, серед яких легендарний «Дракон Хан» (Dragon Khan), «Шамбала» (Shambhala), «Фуриус Бако» (Furius Baco) і багато інших.

Але подорож Барселоною не буде вважатися завершеним, якщо ви не побачили знаменитий стадіон Camp Nou. Володарі єдиного квитка зможуть заглянути в найнедоступнішi для звичайного глядача куточки стадіону та дізнатися з перших вуст секрети футбольної команди (перед бронюванням попередньо варто перевірити розклад команди ФК «Барселона»).

Екскурсія починається на першому поверсі будівлі, де розташовані інтерактивні стенди з аудіо- і відео-матеріалами, музейні експонати, через які крок за кроком можна простежити історію клубу.

Продовження туру — в роздягальні команди. Потім перед відвідувачами відкривається можливість побачити тунель, що веде на полe, місця для проведення інтерв'ю зі спортсменами, коментаторську кабіну, а на завершення — мультимедійну експозицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-