Київ перетвориться на гастрономічну столицю на вихідні

Київ перетвориться на гастрономічну столицю на вихідні

Укрінформ
Масштабний "Фестиваль вуличної їжі" відбудеться з 16 по 17 квітня традиційно на Арт-Заводі "Платформа".

Про це повідомляє Укрінформ.

"Фестиваль вуличної їжі" відкриває сезон 2016 року 16 квітня. Організатори обіцяють "великий розмах", нову кухню і нові розваги в "незвичайних форматах".

Нові учасники представлять класичну ізраїльську кухню. Традиційний і буряковий хумус з тхиною, грибами, бараниною, а також фалафель, зможе спробувати кожен поціновувач близькосхідної кухні. Корейська їжа буде представлена класичним кимчи з пекінської капусти з рисом і м'ясом.

Також очікуються вегетаріанські страви з екологічно чистих продуктів. Серед яких - салат з грушею, салат з пророщеної гречки, пудинг з насіння Чіа або чорного базиліка.

З фаворитів минулих фестивалів – грузинська кухня «Мама Манана» і «Чіто Гріті», які будуть пригощати хачапурі, пловом, хінкалі і пахлавою. Також на фестиваль повертається Furgoneta зі своїми фірмовими бургерами і локшиною wok. "Good Food Truck" представить новий формат BBQ, який обіцяє нагодувати гостей ребрами, курячими стегнами і скумбрією власного копчення. Всіма улюблений "Ulitka Bar" обіцяє внести в свій асортимент нового пряного равлика зі спеціями та імбиром.

Відвідувачі зможуть стати свідками фінальних змагань Всеукраїнського чайного чемпіонату. Крім того кращі чайні клуби, магазини та культурні центри об'єднаються, щоб організувати цілу зону, де будуть представлені чайні культури Китаю, Індії, Шрі-Ланки, Японії. Гостей ознайомлять з особливостями приготування напою різними способами, запросять взяти участь у чайній церемонії, послухати лекції від експертів, зайняти дітей інтерактивними розвагами.

Також у гостей фестивалю буде можливість відвідати бібліотеку, пограти в «Мафію», поринути у віртуальну реальність з 3D окулярами від CineVR, придбати що-небудь на «Кураж Базарі» і потанцювати під живу музику молодих музикантів і сети київських діджеїв.

Час роботи фестивалю з 11:00 до 23:00. Вхід - 50 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-