Кіпр нарешті створив власну авіакомпанію

Кіпр нарешті створив власну авіакомпанію

Укрінформ
Після бнакротства Cyprus Airways Кіпр залишався без власного авіаперевізника цілий рік. Тепер ситуація змінилася.

Про це повідомляє місцевий портал In-Cyprus.

Як очікується, нова авіакомпанія Cobalt Air здійснить перший політ вже у травні — це будуть чартерні рейси. Регулярні польоти мають розпочатися в середині липня.

Як пишуть на офіційному сайті нового перевізника, керівником кіпрської авіакомпанії став Ендрю Пайн (який у свій час очолював російський лоукостер «Авіанова». - ред.).

На даний момент в арсеналі є лише Airbus A320, який уже приземлився в аеропорту Ларнаки. Це перший з трьох куплених літаків для єдиного перевізника Кіпру Cobalt Air. Літак прибув з Ірландії. Найближчим часом він буде переданий кіпрському Управління цивільної авіації і після отримання сертифіката льотної придатності його перефарбують у кольори нового національного перевізника.

Найближчим часом в Ларнаці очікують на прибуття другого Airbus A320 для Cobalt Air. Також керівництво авіакомпанії в наступному році планує придбати Airbus A330, який зв'яже Кіпр з Індією, Китаєм, Південною Африкою та США.

Нагадаємо, Кіпр залишався без власної авіакомпанії більше року, після того, як на початку 2015 року припинив польоти і збанкрутував національний перевізник Cyprus Airways.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-