Найпопулярніші визначні пам'ятки Індії подорожчали

Найпопулярніші визначні пам'ятки Індії подорожчали

Укрінформ
З цього місяця Міністерство культури Індії підвищило вартість вхідних квитків для 116 національних пам'яток, включаючи і Тадж-Махал.

Про це повідомляє India Today.

Як повідомляється, базовий квиток для іноземних туристів, охочих відвідати об'єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО (Тадж‑Махал, Храм Сонця, Конарак, печери Аджанте і ще кілька десятків пам'яток), обійдеться у 500 рупій (близько $ 7,5).

Квиток для відвідування інших пам'яток буде коштувати 200 рупій (близько $ 3). До цієї суми в окремих випадках додаються місцеві податки. Наприклад, за вхід в Тадж‑Махал потрібно заплатити додатково ще 500 рупій мита, яку стягує департамент з туризму Агри.

Що стосується комплексного базового квитка для відвідування визначних пам'яток, то він також подорожчає. Тепер квиток на об'єкти ЮНЕСКО буде коштувати 750 рупій ($ 10,5), для відвідин пам'яток — 300 рупій ($ 4,5).

У вартість квитка входять бутильована вода, доступ до Wi‑Fi, сувеніри та компакт‑диски з фотографіями і фільмами про пам'ятники. Крім того, власники комплексних квитків можуть потрапляти в музеї без очікування у довгих чергах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-