Індія ввела візи по прибуттю

Індія ввела візи по прибуттю

Укрінформ
Індія ввела візи по прибуттю на термін перебування до 30 днів для туристів із 43 країн, у тому числі, й для громадян України.

Про це повідомляє прес-служба головного візового центру Індії.

Віза буде діяти на прибуття до 9-ти аеропортів Індії: Бангалор, Гоа, Делі, Мумбаї, Калькутта, Кочі, Тіруванантапурам, Хайдарабад, Ченнаї.

Для отримання візи потрібно:

  1. Подати заявку на візу онлайн (не пізніше ніж за 4 дні до початку подорожі), заповнивши анкету.
  2. Сплатити через сайт візовий збір у розмірі $60 з особи (не пізніше ніж за 4 дні до початку подорожі).
  3. Роздрукувати документ під назвою ETA - Electronic Travel Authorisation (електронну авторизацію подорожі), що буде надісланий електронною поштою.
  4. Обов'язково взяти роздруківку ETA з собою в подорож до Індії.

При заповненні анкети слід завантажити фото у форматі Jpeg (10 Kb - 1 Mb) і копію першої сторінки паспорта у Pdf (10-300 Kb).

Термін дії паспорта має складати щонайменше 6 місяців. Турист повинен мати достатню кількість коштів на період перебування  в Індії, а також квитки туди і назад..

На візу по прильоту можуть розраховувати туристи, які їдуть до Індії з метою відпочинку, відвідин друзів та рідних, нетривалого медичного лікування чи в ділову поїздку.

До переліку країн, громадяни яких можуть отримати візу до Індії по прибуттю, крім України, також входять: Австралія, Бразилія, Ізраїль, Індонезія, Кенія, Люксембург, Німеччина, Норвегія, ОАЕ, Палестина, Росія, Сінгапур, США, Таїланд, Фінляндія, Японія та інші держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-