Ціни в готелях Шанхая виросли вдвічі

Ціни в готелях Шанхая виросли вдвічі

Укрінформ
Ціни в готелях Шанхая виросли вдвічі через відкриття Діснейленду.

Про це повідомляє інформаційне агентство Xīnhuáshè

Вартість проживання в готелях, розташованих поруч з тематичним парком, зросла більш, ніж на 50 %. Крім того, місцеві турфірми відзначають стрімке зростання бронювання послуг, пов'язаних з Діснейлендом.

Після того, як власники парку розваг повідомили про знижки на відкриття нового Діснейленду в Шанхаї в червні, квитки були розкуплені за кілька годин. Квитки надійшли в онлайн продаж у ніч на 28 березня, їх вартість становила $ 95. Зараз на сайті Діснейленду залишилися лише квитки на період з 17 червня по 30 вересня. Їх ціна варіюється від 370 юанів ($ 57) у звичайні дні до 499 юанів в дні пікового завантаження.

Крім квитків на відкриття Діснейленду, були швидко розпродані номери в готелях в Shanghai Disney Resort, Toy Story Hotel Shanghai Disneyland Hotel (вартість номерів у них починалася від 850 юанів).

Нагадаємо, що відкриття шанхайського Діснейленду відбудеться 16 червня. Він стане шостим парком розваг компанії The Walt Disney Company. Інші парки знаходяться в Анахаймі, Орландо, Токіо, Парижі та Гонконгу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-