Мессі відкриє в Барселоні ресторан розміром з місто

Мессі відкриє в Барселоні ресторан розміром з місто

Укрінформ
Нападник «Барселони» Ліонель Мессі відкриє в Барселоні ресторан, який буде побудований у вигляді мініатюрного іспанського містечка.

Про це повідомляє інформаційне агентство EFE.

Футболіст відкриє ресторан Bellavista del Jardín del Norte у співпраці з відомими рестораторами братами Іглесіас, які відкрили в Іспанії такі популярні заклади як Rias de Galicia, Tickets, Bodega 1900, Espai Kru і Casa de Tapas Cañota. Крім того, Мессі буде допомагати його брат Родріго, ентузіаст в області гастрономії. Ресторан займе територію в 1000 квадратних метрів і буде оточений садом. Заклад розташується за адресою Enric Granados, 86.

«Ми об'єдналися з братами Мессі, щоб вони допомогли нам привернути увагу до проекту», — повідомив Хуан Карлос Іглесіас. За його словами, заклад буде «в абстрактній манері відтворювати містечко», там будуть і площа, і бар, і церква, і вже згадані сади. У кожній із зон відвідувачам запропонують унікальну кухню, яку готуватимуть шеф-кухарі, які мають зірки Мішлен.

У ресторані можна буде дивитися кіно та футбольні трансляції, грати у відеоігри і настільний футбол, танцювати на дискотеці і брати участь у дегустаціях. Фанати Мессі зможуть побачити копії нагород футболіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-