Іспанські гамбургери знову отримали

Іспанські гамбургери знову отримали "зірки Мішлен"

Укрінформ
В Іспанському Макдональдсі з'являться нові гамбургери від шеф-кухарів, які отримали Мішлен.

Про це повідомляє гастрономічний портал Amigastronomicas.

Іспанська мережа Макдональдс знову запросила шеф-кухарів Дані Гарсія і Рамона Фрейша створити нові бургери, у яких висока кухня буде поєднуватися з доступністю і простотою.

Оскільки кожен із шефів — володар двох зірок Мішлен, то в меню Макдональдс з'являться "чотиризіркові" гамбургери.

Новий сендвіч Grand McExtreme буде подаватися в двох версіях. Малагский шеф-кухар Гарсія використовує бекон, сир гауда, свіжий салат і два авторських соуси: Cumberland і Bearnesa. Основю є здобна булочка у французькому стилі типу "бріош". У версії каталонця Фрейша присутні хліб з травами і маком, іберійський сир, свіжий салат і помідори, смажену цибулю і крапелька соусу "барбекю".

В обох сендвічах використовується тільки 100% эстремадурська яловичина.

Треба відзначити, що Дані Гарсія вже втретє співпрацює з мережею Макдональдс. Іспанський шеф наголосивив, що дуже радий знову приготувати авторський бургер для знаменитого фаст-фуду і сприймає це співробітництво і як гастрономічну дуель з колегою Рамоном Фрейша, і як можливість довести до досконалості свій сендвіч.

Каталонський шеф у свою чергу заявив, що проект з Макдональдс для нього був лише питанням часу: ще вісім років тому він створив для свого мадридського ресторану Ramón Freixa Madrid бургер Big Duck як своєрідну данину знаменитому "Біг-Маку". До речі, "качина" версія Рамона довгий час вважалася найдорожчим бургером в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-