Туристи назвали найкращі готелі для сімейного відпочинку

Туристи назвали найкращі готелі для сімейного відпочинку

Укрінформ
Користувачі туристичного сервісу TripAdvisor визначили кращі готелі для відпочинку з сім'єю.

TripAdvisor назвав кращим сімейним готелем світу Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel, розташований поблизу міста Больцано на півночі Італії.

Повідомляється, що готель має власну дитячу ігрову зону, яка займає майже тисячу квадратних метрів. Також він облаштований гігантським спа, займає близько трьох тисяч квадратних метрів. Крім цього в готелі є зоопарк і траса для автоперегонів на міні-карах. Усіх гостей пригощають безкоштовними прохолодними напоями та морозивом у необмежених кількостях. Середня вартість проживання в готелі за добу становить 657 доларів.

Друге місце в рейтингу займає бразильський готель Salinas do Maragogi All Inclusive Resort в Марагожи, де ціна за номер на добу становить 254 долара, а діти до 12 років можуть проживати в ньому безкоштовно разом з батьками.

На третьому місці опинилася домініканський готель The Reserve at Paradisus Palma Real в Пунта‑Кані, де середня вартість номера складає 497 доларів.

Рейтинг готелів був складений при врахуванні думок користувачів мережі, які під час подорожей зупинялися в готелях за останній рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-