У Берліні для України залишилося ще чотири місця

У Берліні для України залишилося ще чотири місця

Укрінформ
Національний стенд України на ювілейній 50-й виставці ITB у Берліні практично укомплектований. Станом на сьогодні залишилося ще 4 стійки.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник управління туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга.

За його словами, найбільш активно знову проявили себе три міста – Київ, Одеса і Львів. На консолідованих стійках представлені міські управління туризму спільно з регіональними туристичними асоціаціями, які у свою чергу представляють готелі та туроператори своїх регіонів. Крім того, будуть представлені й окремі організації від України.

"Дуже хотілося б, щоб на ITB, крім Києва, Львова та Одеси, були також представлені й інші міста України! Друзі, давайте, активизируйтесь, туристи самі не приїдуть, ми їм повинні про себе розповідати!", - закликає Ліптуга.

Україна буде представлятся на ITB Berlin з 9 по 13 березня 2016 року. Площа українського стенду на міжнародній туристичній виставці ITB цього року складе 60 кв. м, на яких розмістяться 16 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-