«Їли-пили-2016», або Що ви маєте знати про гастрономічні фестивалі в Україні

«Їли-пили-2016», або Що ви маєте знати про гастрономічні фестивалі в Україні

Укрінформ
Укрінформ запускає новий проект "Їли-пили-2016", присвячений гастрономічним фестивалям.

Якщо ви хочете, щоб ваше дозвілля було: а) цікавим; б) ситим, куди ви маєте піти? Так, на гастрономічний фестиваль або кулінарне свято. У світі таких існує безліч: фестивалі пива, вина, сирів, різноманітних національних страв тощо. Вони примножують свої традиції, а мільйони людей мандрують, дегустують, спілкуються та розважаються.

Україна також  у тренді. З кожним роком у нас стає все більше подібних свят, вони розвиваються, шукають нові форми, і як наслідок – стають все популярнішими. На жаль, далеко не про всі варті уваги свята ви дізнаєтеся вчасно, а відтак – частенько там, де було весело і смачно, «мед-пиво» пили без вас.

Ми вирішили виправити ці помилки. Тому оголошуємо старт цьогорічного конкурсу гастрономічних фестивалів «Їли-пили-2016».

Ми – це інформаційне агентство "Укрінформ" і туристичний Інтернет-проект «Тут і там».

Як ми це робитимемо?

По-перше, анонсуватимемо «смачні» події: що, де і коли. По-друге, всюди, де обіцяють смачно їсти та весело розважатись, будемо відправляти своїх «агентів». Наші журналісти разом з усіма гостями фестивалів дегустуватимуть страви та напої, братимуть участь у розвагах чи спостерігатимуть за ними. А опісля звітуватимуть про ці свята: скільки, де й чого було випито та з’їдено, скільки гостей завітало та чим їх розважали організатори.

Отже, ви знатимете куди піти, з ким піти, чи варто йти, як було і скільки ж «коштує» такий відпочинок.

Також ми даватимемо фоторепортажі, щоб ви й на власні очі в усьому переконалися. А під завісу року ми складемо рейтинг і назвемо найкращі фестивалі.  

Чи можете ви долучитись до нашого рейтингу?

Так. Діліться своїми враженнями про фестивалі, розповідайте, що вам найбільше смакувало, надсилайте фото, відео чи тексти, пишіть, хто  полюбився вам найбільше, де було дешевше, а де – дорожче. Зрештою, наприкінці року, коли визначатимемо найкращі фестивалі, назвемо і найкращого «блогера з народу», ні, в цій ситуації краще сформулюємо так  - народного дегустатора (тобто, того, хто не просто «їв-пив», а й оцінював і нам писав).

Отже, стежте за рубрикою «Туризм» на нашому сайті. Тут, а також на сторінках Укрінформу в соцмережах (Фейсбук, Твіттер та Інстаграм) ми анонсуватимемо найближчі гастрономічні дійства та свята, розповідатимемо про їх програму, «фішки» та особливості. І одразу - звіти про те, як все відбулось.

Ваші враження, фото чи відео надсилайте на адресу UI_travel@bigmir.net, і не забувайте залишати свої коментарі на сайті чи у соцмережах.

Нарешті – фінал!

В останні дні року ми проведемо у нас в агентстві фінальну церемонію визначення переможців рейтингу «Іли-пили-2016» і назвемо кращі фестивалі, серед яких виділимо: наймасовіший, найвеселіший, найкреативніший. Зрештою – три найкращі фестивалі року.

Щоб можна було порівнювати та враховувати різні аспекти, пропонуємо організаторам надавати інформацію за різними пунктами – дивіться анкету тут. З усіх питань щодо співпраці та розміщення анонсів пишіть нам на пошту. Ми повністю відкриті до запрошень і пропозицій з боку організаторів фестивалів як столичних, так  і регіональних , великих і маленьких, масштабних і не дуже. Бо ж переконані, що не лише масштабом вимірюється успіх та вдячність людей. 

Ну, вперед – за новими враженнями, смаками та відчуттями!

До речі, вже зовсім скоро відбудуться:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-