Порада туристу: Найромантичніші музеї Європи

Порада туристу: Найромантичніші музеї Європи

Укрінформ
Британське видання The Telegraph склало рейтинг найромантичніших музеїв Європи.

Список складали на основі відгуків європейських мистецтвознавців.

Музей Родена, Париж

Нещодавно знову відкрився після великої реставрації, музей Родена в готелі Бірон є "найдосконалішим з міських музеїв". Він очолив список завдяки своїй буколічній атмосфері, захований за позолоченим куполом Les Invalides, з сімома акрами газонів, топіарами і алеями декоративних дерев навколо Поттера. Тут же знаходиться мармурова скульптура Родена «Поцілунок».

Ка' Реццоніко, Венеція

Музей романтичного спрямування  Ка' Реццоніко  на Гранд-каналі. Тут розміщені картини про життя венеціанців у 18 столітті, тематика яких - залицяння, кохання і шлюб. Вхід 10 євро.

Музей Пікассо, Антіб, Франція

З тераси середньовічних кам'яних веж колишнього Палацу Грімальді відкривається вид на блискучі води затоки Кап-Ферра. Сонце виблискує на Середземному морі, а яхти ліниво пропливають повз. Усередині середньовічного замку знаходиться галерея, обвішана деякими роботам живописця. гедоністичних і безтурботної роботи. Літньому палітра зі світло-синіх і жовтих кольорів навіює думки про гедонізм і безтурботність життя.

Ермітаж, Санкт-Петербург

Найбільша пам'ятка в одному з найромантичніших міст у світі. Усередині все навколо виблискує позолотою і вражає фресками. Кімнати великого Зимового палацу вводять у приголомшливий екскурс багатства і екстравагантність сім’ї Романових.

Також експерти радять відвідати Будинок Кита-Шеллі у Римі, Австрійську галерею Бельведер у Відні, Галерею Уффіці у Флоренції, Рейксмузеум в Амстердамі, Музей Вікторії І Альберта у Лондоні, Музей де ла Ві Романтік у Парижі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-