Louis Vuitton побудує готель у Мексиці

Louis Vuitton побудує готель у Мексиці

Укрінформ
Група Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) будує в затоці Чамела на пляжі Карейес (Мексика) свій перший у Північній Америці готель.

Про це повідомляє видання El Financiero.

Готель, який буде називатися Cheval Blanc, відкриється вже в 2017 році. За словами представника забудовника, «це буде готель класу люкс, кращий у Мексиці і один з найрозкішніших у світі».

У проект, названий «Сапфір», було інвестовано 230 мільйонів доларів. Тут вже побудовано поле для гольфу на 18 лунок, куди також зможуть потрапити гості, що проживають у готелях Four Seasons і One and Only, а також яхтовий порт. Крім того, в готелі з'явиться гастрономічний ресторан Le 1947. Сам Cheval Blanc передбачає 52 номери, вартість яких може досягати 4000 доларів на добу.

Іншими складовими «Сапфіра» є раніше згадані One and Only, який буде мати 75 вілл, і Four Seasons на 160 номерів. Всього ж у проект будуть потрібні інвестиції в розмірі 2 мільярдів доларів.

За повідомленнями міністра туризму штату Халіско Енріке Рамоса Флореса, група LVMH попросила в уряду штату злітно‑посадкову смугу, яка може бути готова вже через півтора року. Таким чином, тут зможуть приземлятися літаки пасажиромісткістю до 170 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-