Порада туристу: ТОП-5 міст з найбільшою кількістю кишенькових злодіїв

Порада туристу: ТОП-5 міст з найбільшою кількістю кишенькових злодіїв

Укрінформ
TripAdvisor назвав п'ять європейських міст, у яких туристам загрожує небезпека стати жертвами кишенькових крадіїв.

Перше місце у списку посіла Барселона, де відбувається більше 300 крадіжок щодня. Стати жертвою кишенькового злодія можна де завгодно, але особливо часто злодії зустрічаються на Кафедральній площі, на вулиці Рамбла, площа Каталонії та на Королівській площі.

Другу сходинку посів Париж. У 2015 році Ейфелева вежа була закрита на весь день через страйк співробітників, які вимагають від влади допомоги у протидії злодіям. Раніше, в 2013 році, був з тієї ж причини закритий Лувр.

Мадрид, опинився на третій позиції, став сумно відомий завдяки банді з чотирьох жінок, які обікрали тисячі туристів і пасажирів метро. Найнебезпечніші місця в іспанській столиці — метро, Пласа‑Майор і площа Сібелес.

У Празі орудують кишенькові злодії в громадському транспорті, особливо на маршрутах, наступних в Празький Град та інших популярних пам'ятки. Інші потенційно небезпечні місця — Карлів міст, Стара Міська і Вацлавська площа. У Празі злодюжки діють зазвичай по одному.

У Римі потрібно остерігатися кишенькових злодіїв у Іспанських сходів та Колізею. Ризик втратити гаманця великий і у Ватикані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-