В Австрії об'єднали три гірськолижних курорти

В Австрії об'єднали три гірськолижних курорти

Укрінформ
Об'єднання австрійських гірськолижних курортів Заальбах-Хінтерглем, Леоганг і Фібербрунн призвело до створення найбільшої в країні зони катання на лижах і сноубордах з загальною довжиною трас більше 270 км.

Про це розповів відповідальний за ринки Росії та України управління з туризму Тіролю Флоріан Кар, повідомляє кореспондент "Інтерфаксу".

"Переговори про створення нової об'єднаної зони катання велися між курортами близько 10 років. Компанія Fieberbrunn lift вклала 20 мільйонів євро у створення нового підйомника, а також трас, які з'єднали Фібербрунн у Тиролі і Зальбах у землі Зальцбург... Нова об'єднана зона катання налічує понад 270 км трас і 70 підйомників, і на сьогодні вона стала найбільшою у всій Австрії і однією з найбільших у світі", — розповів Флоріан Кар.

Як повідомляє кореспондент видання, новий підйомник, який отримав назву TyrolS, відкрився в грудні, перед початком зимового сезону 2015-2016 рр. Він оснащений 10-місцевими кабінами-гондолами з підігрівом сидіннями.

За словами Ф. Кара, від об'єднання виграють всі курорти, а також туристи. "Фібербрунн завжди був популярним курортом у любителів позатрасового катання. Завдяки будівництву нових підйомників лижники, які приїжджають в Заальбах, Хінтерглем і Леоганг, отримають відмінні можливості для фрірайду. У той же час, туристи, що зупинилися в Фібербрунні, тепер мають доступ до значно більшій кількості трас", — сказав він.

Проект по створенню зв'язки між курортами отримав назву "TyrolS — дві землі, один підйомник".

В управлінні з туризму Тіролю відзначають, що відпочинок в Фибебрунне традиційно був значно дешевше, ніж у більш великих сусідніх курортах. "Готелі у Фібербрунне на 25-30% дешевше, ніж в Зальбахе-Хінтерглеме або Леоганге. Завдяки об'єднанню вийшло так, що гості можуть купити розміщення в готелях за привабливими цінами і отримати доступ відразу до 270 км прекрасно підготовлених трас", — підкреслив Ф. Кар.

Вартість скі-пасу для об'єднаної зони катання чотирьох курортів на шість днів з 19 грудня по 18 березня становить 245 євро для дорослих і 122 для дітей молодше 16 років.

Fieberbrunn – курорт в долині Пиллерзееталь, розташований на висоті близько 800 метрів над рівнем моря. Крім 70 км гірськолижних трас, він пропонує 150 км підготовлених трас для бігових лиж і різноманітні можливості для après-ski. Заальбах-Хінтерглем – курорти в долині Глеммталь на висоті понад тисячу метрів. Вони славляться великою зоною катання, об'єднаної з Леогангом. З курорту на курорт легко потрапити на автобусі, який безкоштовно перевозить лижників зі скі-пасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-