Дослідники склали рейтинги країн за турнапрямками

Дослідники склали рейтинги країн за турнапрямками

Укрінформ
Після проведення опитування дослідники встановили, яка країна стала найкращою за всіма туристичними напрямками у світі, для туризму наодинці, де найбільше пригод і багато іншого.

Про це повідомляє видання US News & World Report.

Рейтинг був складений консалтинговою компанією BAV Consulting в партнерстві з Уортонською школою бізнесу при Пенсільванському університеті, які опитали понад 16 000 чоловік по всьому світу. У ході дослідження були визначені найкращі країни за різними напрямками.

Так, Іспанія посіла перше місце в списку країн, які найбільше підходять для подорожей поодинці. «Вам не потрібен партнер, щоб пізно вночі прогулятися до Альгамбра. Фламенко можна насолодитися і за столиком на одну персону. І тапас мають такий же смак, якщо їх їсти поодинці. Коли мова заходить про туризм насамоті, багато людей вважають Іспанію кращим вибором», - йдеться у доповіді.

Після Іспанії йдуть Бразилія, Нова Зеландія, Австралія та Італія у зворотному порядку.

Найкращими країнами для пригодницького туризму є Бразилія, Італія, Іспанія, Таїланд, Нова Зеландія, Австралія, Греція, Коста Ріка, Португалія і Мексика у відповідному порядку. Ці країни відзначаються "доброзичливістю, веселощами, приємним кліматом і живописністю".

Топ-5 країн, які будуть цікаві для культурного туризму:

  1. Франція
  2. Італія
  3. США
  4. Іспанія
  5. Великобританія

Жінкам кращими країнами для подорожей і життя загалом будуть Данія, Швеція, Канада, Нідерланди, Австралія у відповідному порядку. У звіті говориться, що саме ці країни мають рівні правами: турбота про права людини, гендерна рівність, рівність доходів, безпечні і прогресивні країни. Алжир і Пакистан - дві країни, підлягають критиці з боку правозахисних груп і сприймаються як найгірші країни для жінок.

А ось п'ятірку найкращих країн для мандрівників по всіх напрямках очолили:

  1. Німеччина
  2. Канада
  3. Великобританія
  4. США
  5. Швеція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-