На Мальдівах з'явився окремий

На Мальдівах з'явився окремий "виставковий" острів (Фото)

Фото
Укрінформ
На одному з Мальдівських островів з'явилася галерея, дістатися до якої можна тільки на швидкісному моторному човні або гідроплані.

Про це повідомляє Daily Mail.

На острові Хувафен Фуши відкрилася Per Aquum - перша, ексклюзивна виставка на планеті, дістатися до якої можна тільки на швидкісному моторному човні або гідроплані зі столиці МР Мале.

Кожного відвідувача ексклюзивної галереї вітають в одному з приватних реактивних літаків з коктейлем, а після проводять повз знімків Пола Рейффера, які можна побачити тільки тут.

"Якщо подивитеся на це з комерційної точки зору, то це дурна ідея, але ми хотіли зробити щось таке, що б відрізнялося, і це спрацювало... Це не типова галерея, де ви заходите в темну кімнату, вона сповнена кольору і світла, і це виглядає фантастично", - розповідає Пол Рейффер.

Виставка фотографа складається з двох частин. Одна з них присвячена видам природи Мальдів, а інша - пейзажам, зробленим Полом Рейффером під час його подорожей по світу.

Швидкісний моторний човен обійдеться туристам в 210 євро за людину, в той час як гідроплани організовують тільки приватним особам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-